opc_loader

Wensenlijst

Unisex

Resultaat:1
Resultaat:1

UNISEXHORLOGES, THE BEST OF BOTH WORLDS

In een tijd waarin de grenzen tussen de seksen vervagen, althans in kleding en accessoires, zijn unisexhorloges een natuurlijk fenomeen. Stoer is niet meer alleen voor mannen en omgekeerd zijn de heren blij dat ze ook elegante, verfijnde horloges en andere sieraden mogen dragen. Dit brengt ook met zich mee dat horlogefabrikanten niet meer heel specifiek dames- of herenhorloges hoeven te maken, wat een heel nieuw perspectief schept in de wereld van horlogedesign. Mooie, strakke modellen waar vooral de esthetiek belangrijk is, naast de kwaliteit, zijn hiervan het gevolg.

NIET ALLEEN DE TIJD

Het mag wel. Je mag nog wel een uiterst geraffineerd, vrouwelijk, misschien met kristallen bezet horloge bezitten als vrouw zijnde. Die zijn prachtig. Maar niet altijd en niet voor iedereen. Unisexhorloges zijn zo chic dat hun eigenlijke functie, de tijd aangeven, op de tweede plaats komt. De mooie wijzerplaten, vaak middelgroot tot groot, in originele kleuren maar ook met afbeeldingen zoals een logo of een geometrisch patroon, worden fraai omgeven door hun al even mooie kast, de buitenkant van een horloge. Wist u dat de kast van een horloge minsten net zo veel werk vereist als het uurwerk? Het komt niet op de millimeter maar op de micrometer.

HORLOGES MAKEN …DE PERSOON

Bij Nays.nl proberen we het perfecte evenwicht te vinden tussen product en prijs. Unisexhorloges zijn er in alle prijsklassen. Ook zijn ze er in allerlei uitvoeringen, bijvoorbeeld met een houten en/of hout/stainless steel horlogeband, in sobere, natuurlijke kleuren of opvallend felle kleuren, sportief of juist elegant, ingetogen of uitdagend. De ontwerpers hebben altijd weer nieuwe ideeën en mogen daar ook graag traditie in verwerken. Het is een goed idee om rustig op de site rond te kijken en u te laten verrassen door al die mooie unisexhorloges die u hier ziet.